ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΕΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΣΕΩΝ

Νέο τμήμα παροχής ιατρικών υπηρεσιών σε πληρώματα πλοίων αναπτύχθηκε στη Γενική Κλινική Παναγία η Οδηγήτρια. Το τμήμα δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει γρήγορα και αποτελεσματικά την Υγειονομική Υπηρεσία Πληρωμάτων Πλοίων της ERGO. Ο όμιλος ERGO, κατόπιν εξαγοράς της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, είναι πλέον ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα.

 

Περισσότερα...

ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ 17 ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

   Συμφωνία συνεργασίας με κάποιες από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα υπέγραψε η Γενική Κλινική Παναγία η Οδηγήτρια, μέσω της Mednet Ελλάς, η οποία διαχειρίζεται τα ασφαλιστικά τους προγράμματα.

Περισσότερα...

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

      

H Κλινική μας συνεχίζει την άμεση συνεργασία της με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», με στόχο να μην πάει «καμία μερίδα φαγητού χαμένη»!

Το 2016 καταφέραμε να διπλασιάσουμε τις μερίδες φαγητού που προσφέρουμε. Έτσι, προσφέραμε 3090 μερίδες φαγητού σε συμπολίτες μας που προσέρχονται στα καθημερινά συσσίτια του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονα Κερατσινίου.

Περισσότερα...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ κ ΒΡΟΥΒΑΚΗΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 9  

Σήμερα Παρασκευή 10/2 και ώρα 21:00 ο Διευθυντής του νέου Πνευμονολογικού Τμήματος της Κλινικής «Παναγία η Οδηγήτρια» Πνευμονολόγος-Φυματιολόγος κ Ελευθέριος Βρουβάκης είναι καλεσμένος στην εκπομπή «το Αύριο της Υγείας» της Δήμητρας Γιώτη στο Κανάλι 9, και θα μας μιλήσει για τη Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ).

Περισσότερα...